Turistički paket

Small

Izrada jednostavne HTML5/CSS3 stranice jedinstvenog dizajna bez mogućnosti samostalnog mijenjanja sadržaja od strane klijenta. Ovakva stranica imala bi samo naslovnicu koja bi sadržavala preglednik slika, jednostavnu galeriju, opis vašeg apartmana ili kuće, Google kartu s lokacijom na kojem se nalazi vaš apartman ili kuća, te jednostavni kontakt obrazac.

4-5 kvalitetnih fotografija Vašeg smještaja. Profesionalna fotografija je ono bez čega se ne može zamisliti uspješan marketing turističkog smještaja. S našim umijećem i profesionalnom opremom mi ćemo se potruditi da Vam ga prezentiramo u najboljem svijetlu.

Kvalitetan dizajn i tisak 100 letaka. Pravilno plasirani i lijepo osmišljeni leci mogu imati značajnu ulogu u popunjavanju vaših kapaciteta.

50 lijepih razglednica sa slikom vašeg smještaja i mjesta u kojem se nalazi. Razglednice se često zanemaruju u turističkom marketingu a upravo one mogu imati veliki značaj. Jer Vaš će gost rado poslati lijepu razglednicu svojim prijateljima i tako će on sam širiti dobru riječ o Vašem smještaju.

100 lijepih vizitki. Vizitka je osnovno sredstvo rada tako da svoje podatke ne morate pisati po raznim papirićima.

Medium

Izrada jednostavne HTML5/CSS3 stranice jedinstvenog dizajna bez mogućnosti samostalnog mijenjanja sadržaja od strane klijenta. U izradu je uključeno do 5 stranica sadržaja (naslovnica, kontakt, o nama, galerija fotografija…).

Ako imate malo kvalitetniji smještaj, potreban vam je i dobar te prepoznatljiv logotip. Svim Vašim promotivnim materijalima on će dati prepoznatljivost. Po njemu gost treba znati da gleda upravo Vaše materijale.

10-15 kvalitetnih fotografija vašeg smještaja. Profesionalna fotografija je ono bez čega se ne može zamisliti uspješan marketing turističkog smještaja. S našim umijećem i profesionalnom opremom mi ćemo se potruditi da Vam ga prezentiramo u najboljem svijetlu.

Kvalitetan dizajn i tisak 300 letaka. Pravilno plasirani i lijepo osmišljeni leci mogu imati značajnu ulogu u popunjavanju vaših kapaciteta.

100 lijepih razglednica sa slikom vašeg smještaja i mjesta u kojem se nalazi. Napravit ćemo Vam dvije različite varijante dizajna tako da gost može birati.  Razglednice se često zanemaruju u turističkom marketingu, a upravo one mogu imati veliki značaj. Jer Vaš će gost rado poslati lijepu razglednicu svojim prijateljima i tako će on sam širi dobru riječ o Vašem apartmanu.

200 lijepih vizitki. Vizitka je osnovno sredstvo rada tako da svoje podatke ne morate pisati po raznim papirićima.

Large

Uspješna strategija marketinga u turizmu nešto je što može dovesti do toga da imate dobro popunjenu predsezonu i postsezonu, ali nijedna ne donosi uspijeh preko noći nego je potrebno pomno biranje i planiranje. Gdje najkvalitetnije uložiti Vaša sredstva biti će naša domaća zadaća koju ćemo u suradnji s vama uspješno odraditi.

Izrada složenije web stranice s mogućnošću samostalne izmjene sadržaja od strane klijenta. U izradu je uključeno do 7 stranica sadržaja s tim da korisnik može samostalno dodavati broj stranica po želji. Osposobljavanje klijenta za rad u sustavu za samostalno upravljanje sadržajem (CMS – content management system).

Ako imate malo kvalitetniji smještaj potreban vam je i dobar te prepoznatljiv logotip s prepoznatljivim znakom. Svim vašim promotivnim materijalima on će dati prepoznatljivost. Po njemu gost treba znati da gleda upravo Vaše materijale.

Ako želite olakšati svom gostu dolazak do Vašeg smještaja, strateški postavljeni reklamni natpisi dobro će poslužiti svrsi, a poslužiti će i za reklamiranje samog smještaja.

Više od 20 kvalitetnih fotografija Vašeg smještaja. Profesionalna fotografija je ono bez čega se ne može zamisliti uspješan marketing turističkog smještaja. S našim umijećem i profesionalnom opremom mi ćemo se potruditi da Vam ga prezentiramo u najboljem svijetlu.

Kvalitetan dizajn i tisak 1000 letaka. Pravilno plasirani i lijepo osmišljeni leci mogu imati značajnu ulogu u popunjavanju vaših kapaciteta.

200 lijepih razglednica sa slikom vašeg smještaja i mjesta u kojem se nalazi. Napravit ćemo Vam četiri različite varijante dizajna razglednice tako da gost može birati. Razglednice se često zanemaruju u turističkom marketingu a upravo one mogu imati veliki značaj. Jer Vaš će gost rado poslati lijepu razglednicu svojim prijateljima i tako će on sam širiti dobru riječ o Vašem smještaju.

300 kvalitetnih i lijepo dizajniranih vizitki. Vizitka je osnovno sredstvo rada tako da svoje podatke ne morate pisati po raznim papirićima.