Poslovni paket

Small

Izrada jednostavne HTML5/CSS3 stranice jedinstvenog dizajna bez mogućnosti samostalnog mijenjanja sadržaja od strane klijenta. Ovakva stranica imala bi samo naslovnicu koja bi sadržavala preglednik slika, jednostavnu galeriju, opis vaše firme ili obrta, Google kartu s lokacijom na kojem se nalazi vaša firma ili obrt, te jednostavni kontakt obrazac.
4-5 profesionalnih fotografija. Za kvalitetnu prezentaciju Vašeg proizvoda, usluge ili same firme nužno je imati i profesionalnu fotografiju. Uz pomoć kvalitetne fotografije Vi im možete približiti vašu firmu, ljude koji u njoj rade te vaš proizvod na jedan privlačan i dopadljiv način.  Vaše internet stranice, brošure, letci… imati će potpuno drugačiju dimenziju ako imate baš svoje kvalitetne fotografije. To daje jednu razinu profesionalnosti firmi, obrtu ili djelatnosti.

100 kom vizitki. Vizitka je osnovno sredstvo prezentacije. Nakon upoznavanja novog klijenta razmjena vizitki je slijedeći korak. Potruditi ćemo se da vaša vizitka ne bude brzo zaboravljena i izgubljena u moru sličnih vizitki.

100 letaka. Da biste proširili informacije o vašoj firmi ili proizvodu, svakako dobro dođu letci. Na nama je da ih učinimo privlačnima i informativnima, a na vama je da dođu u prave ruke.

Medium

Izrada jednostavne HTML5/CSS3 stranice jedinstvenog dizajna bez mogućnosti samostalnog mijenjanja sadržaja od strane klijenta. U izradu je uključeno do 5 stranica sadržaja (naslovnica, kontakt, o nama, galerija fotografija…).

Dizajn ili redizajn logotipa. U poslovanju i marketingu logotip je osnova prezentacije Vaše firme. U njemu treba biti sadržana narav vaše firme i sama bit vašeg poslovanja ili proizvoda. Treba funkcionirati i kao jako mali i kao veliki, na internetu ili na pečatu. On svugdje treba pričati priču o vama i vašoj firmi. Može se reći da je logotip haiku grafičkog dizajna, u maloj je formi, a puno kaže. 

10-15 profesionalnih fotografija. Za kvalitetnu prezentaciju Vašeg proizvoda, usluge ili same firme nužno je imati i profesionalnu fotografiju. Uz pomoć kvalitetne fotografije Vi im možete približiti vašu firmu, ljude koji u njoj rade te vaš proizvod na jedan privlačan i dopadljiv način.  Vaše internet stranice, brošure, letci… imati će potpuno drugačiju dimenziju ako imate baš svoje kvalitetne fotografije. To daje jednu dozu profesionalnosti firmi, obrtu ili djelatnosti.

300 kom vizitki. Vizitka je osnovno sredstvo prezentacije. Nakon upoznavanja novog klijenta razmjena vizitki je slijedeći korak. Potruditi ćemo se da vaša vizitka ne bude brzo zaboravljena i izgubljena u moru sličnih vizitki.

500 letaka. Da biste proširili informacije o vašoj firmi ili proizvodu, svakako dobro dođu letci. Na nama je da ih učinimo privlačnima i informativnima, a na vama je da dođu u prave ruke.

Large

Marketing je postao sastavni dio poslovanja svake tvrtke, bilo da se radi o promociji nekog pojedinačnog proizvoda, usluge ili cijelih kampanja vezanih za sve što Vi kao tvrtka nudite. Mi Vam možemo pomoći da ostvarite što bolji omjer uloženih sredstava i odaziva kupaca.

Izrada složenije web stranice s mogućnošću samostalne izmjene sadržaja od strane klijenta. U izradu je uključeno do 7 stranica sadržaja s tim da korisnik može samostalno dodavati broj stranica po želji. Osposobljavanje klijenta za rad u sustavu za samostalno upravljanje sadržajem (CMS – content management system).

Dizajn ili redizajn logotipa te njegova primjena. U poslovanju i marketingu logotip je osnova prezentacije Vaše firme. U njemu treba biti sadržana narav vaše firme i sama bit vašeg poslovanja ili proizvoda. Treba funkcionirati i kao jako mali i kao veliki, na internetu ili na pečatu. On svugdje treba pričati priču o vama i vašoj firmi. Može se reći da je logotip haiku grafičkog dizajna, u maloj je formi, a puno kaže. 

Osmisliti ćemo i realizirati reklamni natpis po vašoj želji i u skladu s onim što vam je stvarno potrebno.

Više od 20 profesionalnih fotografija. Za kvalitetnu prezentaciju Vašeg proizvoda, usluge ili same firme nužno je imati i profesionalnu fotografiju. Uz pomoć kvalitetne fotografije Vi im možete približiti vašu firmu, ljude koji u njoj rade te vaš proizvod na jedan privlačan i dopadljiv način.  Vaše internet stranice, brošure, letci… imati će potpuno drugačiju dimenziju ako imate baš svoje kvalitetne fotografije. To daje jednu dozu profesionalnosti firmi, obrtu ili djelatnosti.

500 kom vizitki. Vizitka je osnovno sredstvo prezentacije. Nakon upoznavanja novog klijenta razmjena vizitki je slijedeći korak. Potruditi ćemo se da vaša vizitka ne bude brzo zaboravljena i izgubljena u moru sličnih vizitki.

1000 letaka. Da biste proširili informacije o vašoj firmi ili proizvodu, svakako dobro dođu letci. Na nama je da ih učinimo privlačnima i informativnima, a na vama je da dođu u prave ruke.